Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku, wycisnąć i razem z mięsem zmielić.
Dodać jajka, przyprawić solą, pieprzem.
Z masy formować niewielkie kulki, obtaczać je w mące i usmażyć na patelni.
Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, pokroić na ćwiartki.
Pieczarki drobno poszatkować, ułożyć na patelni i podsmażyć. Pieczarki, pomidory, groszek oraz koperek dodać do mięsa.
Śmietanę wymieszać z małą ilością mąki, dodać do całości.
Wymieszać i chwilę poddusić pod przykryciem.
Na koniec doprawić do smaku solą i pieprzem.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    musi być dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !