Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z farszem rzodkiewkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twarożek
cebula
majonez tradycyjny
pieprz
sól
rzodkiewka 6 (czerwona)
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z farszem rzodkiewkowym

Jajka przekrój na pół i wyjmij żółtka. Rzodkiewkę i cebulkę pokroj w drobniutka kosteczkę, dodaj twarożek i majonez, dopraw do smaku, wymieszaj. Napełnij farszem połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia40 10.04.2011 07:32
Warto wypróbować:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak