Sposób przygotowania

Papryki myjemy, usuwamy gniazda nasienne. Marchewkę obieramy i myjemy, wraz z paprykami kroimy w paski. Brokuł dzielimy na różyczki, blanszujemy. Fasolę i ananasa osączamy. Ananasa kroimy w kostkę. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Fileta myjemy i osuszamy. Kroimy w kostkę i obtaczamy w kurkumie. Opruszamy solą i pieprzem, smażymy ok 5 min na oliwie, od czasu do czasu mieszamy. Do mięsa dodajemy marchewkę i podsmażamy ok 6 min. Następnie wsypujemy ananasa, cebulę i fasolę. Chwilę podsmażamy. Dodajemy paprykę i brokuły, mieszamy. Doprawiamy, dusimy jeszcze ok 10 min.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !