Sposób przygotowania

Wywar z kości ugotować, umyte mięso pokroić w drobne paseczki,. Cebulę, słoninę pokroić w drobną kostkę, podsmażyć, czosnek utrzeć z solą,ogórki drobno posiekać. Wszystkie składniki razem połączyć, dodać przecier i dusić do miękkości.Wlać wywar z kości i gotować przez kilka minut, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotową zupę rozlać do miseczek i dodać do każdej po trochu śmietany po czym posypać posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    robiłam kiedyś:) fajna zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    musze sprobowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !