Składniki:
grzyby | 45 dag |
wędzony boczek | 15 dag |
kapusta | ¼ główki |
mąka | 2 łyżki |
margaryna | 1 łyżka |
rosół | ¾ litra |
kminek | |
sól | |
pieprz | |
ziemniaki ugotowane | w mundurkach 45 dag |
grzyby | 45 dag |
wędzony boczek | 15 dag |
kapusta | ¼ główki |
mąka | 2 łyżki |
margaryna | 1 łyżka |
rosół | ¾ litra |
kminek | |
sól | |
pieprz | |
ziemniaki ugotowane | w mundurkach 45 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: