Sposób przygotowania

Pieczemy dwa biszkopty jeden ciemny drugi jasny. Cukier i połowę masła topimy i dodajemy słonecznik gotujemy. Następnie przelewamy na dekę wyłożoną pergaminem i pieczemy na lekko złoty kolor. Gdy ostygnie łąmiemy i dodajemy do utartego masła z masą krówkową. Wszystko razem mieszamy. Masę nakładamy na ciemne ciasto na to delicje maczamy w wódce i na to znów masa mieszana z czekoladą i na wierzch biszkopt jasny. Robimy polewę i dowolnie dekorujemy

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super ciasto:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    super pomysł na masę ze słonecznika!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszne to ciasto:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Wygląda super, już za sam wygląd daje plusika... za smak, to chyba z 10, tylko nie moge az tyle...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    pomysłowe
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    mic

    fajnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    justynab1903

    rewelka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    świetne ciacho:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !