Sposób przygotowania

Szparagi pokrój na kawałki i ugotuj. Ugotuj makaron w posolonej wodzie. Z fenkuła odetnij łodygi i usuń zewnętrzne liście. Bulwę pokrój w cienkie paseczki. Podsmaż skórke cytryny. Makaron odcedź, wymieszaj z warzywami. Dopraw sola i pieprzem

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    ciekawy przepis :) biore go do księgi :P
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Nie przepadam za koprem włoskim.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !