Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Riso z fenkułem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cytryna 1 szt
oliwa 2 łyżki
Zielone szparagi 25 dag
sól, pieprz do smaku
fenkuł 1 mały
makaron 125 (w kształcie ryżu)

Przepis i sposób przygotowania na: Riso z fenkułem

Szparagi pokrój na kawałki i ugotuj. Ugotuj makaron w posolonej wodzie. Z fenkuła odetnij łodygi i usuń zewnętrzne liście. Bulwę pokrój w cienkie paseczki. Podsmaż skórke cytryny. Makaron odcedź, wymieszaj z warzywami. Dopraw sola i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 23.06.2012 16:41
bardzo ciekawy przepis
jogobella23 17.03.2012 14:53
pycha
IlonaAlbertos 10.11.2011 21:21
Nie przepadam za koprem włoskim.
aga130982 07.11.2011 11:21
mniam
Kate131 01.07.2011 08:47
pysznosci
ronald88 21.06.2011 11:51
ciekawy przepis :) biore go do księgi :P
Juleczka20 30.05.2011 10:26
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak