Sposób przygotowania

Ugotuj muszle na pół twardo w lekko osolonej wodzie. Odcedź. Umyj por i pokrój na paseczki. Paprykę przekrój, wyjmij gniazdo nasienne, pokrój na drobne kawałki. Na rozgrzana patelnię włóż mięso, dodaj pora i paprykę. Dopraw, podlej bulionem i duś ok 10 min. Dodaj rozgnieciony czosnek. Wymieszaj i jeszcze raz przypraw. Muszle napełnij farszem. Ułóż ciasno w naczyniu żaroodpornym, posyp parmezanem, zapiekaj ok 15 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne te muszle
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !