Sposób przygotowania

1. Filet z piersi oczyszczamy i posypujemy przyprawą do gyrosa. Odstawiamy na 30 minut. Następnie folię aluminiową skraplamy oliwą, i zawijamy w niej pierś. Zapiekamy w piekarniku ok. 30 min w temp. 200 stopni.
2. Sałatę rwiemy na małe kawałki. Paprykę, pomidory, ogórka i cebulę kroimy na mniejsze kawałki.
3. Do sałatki dodajemy również pokrojoną na kawałki, zapieczona pierś i i dodajemy posiekana natkę pietruszki.
4. Całość polewamy jogurtem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    przepysznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    to coś dla mnie i super wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    rewelacja
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    wygląda znakomicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam sałatki z kurczakiem:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !