Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba w kapuście kwaszonej

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 200 g
kapusta kwaszona 200 g
olej 15 g
cebula 50 g
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: ryba w kapuście kwaszonej

Rybę oczyścić, podzielić na porcję i posolić. Do rondla włożyć pokrojoną cebulę, udusić na tłuszczu, następnie dodać kapustę i dusić do miękkości. Dodać przyprawy do smaku. Część kapusty włożyć do formy, ułożyć na niej rybę i przykryć pozostałą ilością kapusty. Upiec w dobrze nagrzanym piekarniku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 19.06.2011 20:11
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak