Sposób przygotowania

Fasolę zagotować.
z połowy jajka i 3 łyżek mąki zrobić zacierkę.
Gotowe zacierki wlać do fasoli, posolić i zagotować.
Na koniec wszystko zalać mlekiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    nigdy nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    moje szkraby by nie chciały takiego połączenia
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha takie zacierki
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zacierki lubię ale z fasolą jeszcze nie próbowałam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !