Sposób przygotowania

Pieczarki obrać, pokroić w paseczki, włożyć na mocno rozgrzany tłuszcz i smażyć do momentu aż woda odparuje. Dodać cebulę pokrojoną w krążki i zeszklić ją. Folię aluminiową posmarować olejem, ułożyć na każdym kawałku foli trochę pieczarek z cebulą, następnie porcję ryby, posypanej solą i przyprawami, z wierzchu posypać ponownie pieczarkami. Zawinąć szczelnie folię, ułożyć na blaszce do pieczenia i piec pakieciki w piekarniku o temperaturze 220 stopni przez czas trzydziestu minut.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !