Sposób przygotowania

Kawę i cynamon [1\\2] łyżeczki zaparzyć w ekspresie . Mleko podgrzać i spienić przy użyciu ręcznego ubijaka . Do szklanego naczynia wsypujemy cukier, wlać mleko, tak aby zajmowało 2\\3 objętości naczynia i delikatnie wlać po łyżce kawę, by utworzyły się 2 warstwy mleka i kawy., na wierzch ułożyć piankę z ubitego mleka i posypać tą szczyptą cynamonu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    nigdy takiej nie piłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !