Sposób przygotowania

Grzyby oczyść. Wrzuć do osolonego wrzątku i gotuj 5 min. Odsącz. Wymieszaj z pokrojoną zieleniną.
Na posmarowanej oliwą blasze połóż 2 płaty lazanii. Wyłóż połowę porcji grzybów, zalej śmietaną, przykryj kolejnymi płatami. Połóż kolejną porcję grzybów i wszystko przykryj płatami. Włóż na 20 min. do piekarnika.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pyszna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam lazanie, ale takiej jeszcze nie jadłam;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super:) tylko zamiast grzybów wolę pieczarki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super pomysł nie tylko dla wegetarian
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna lazania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !