Sposób przygotowania

pieczarki umyć,pokroić na pół lub ćwiartki i przysmażyć na maśle,posolić i dodać sól. mortadelę obrać ze skóry,ułożyć na folii aluminiowej,obłożyc pieczarkami,polac masłem i skropic winem. folię zawinąć, i włożyc na blasze do piekarnika.piec 30min w 250 stopniach.wyciagnac, ucinac plastry,polewac sosem.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe..
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    wypróbuje bo ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    ciekawy przepis :)
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    apetyczne musi być
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    apetyczne musi być
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    apetyczne musi być
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    apetyczne musi być
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    musi być pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    ciekawe:) muszę spróbować
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !