Sposób przygotowania

zagnieść ciasto,podzielić na 3 części ,rozwałkować i piec pojedynczo 10-15min. Budyń ugotować według przepisu i pod koniec gotowania dodać margarynę i trzymać na małym ogniu i mieszać cały czas, dodać olejek migdałowy.Placki przekładać ciepłą masą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jadłam takie ciasto - rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny najlepszy jest na drugi dzień
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    nigdy takiego nie piekłam, muszę wypróbować tan przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !