Sposób przygotowania

Filety przepuścić przez maszynkę, razem z czerstwą bułką. Dodać jajko, olej, sól, pieprz i inne przyprawy. Masę dobrze wyrobić. Papier pergaminowy wysmarować tłuszczem, wysypać tarta bułką, ułożyć warstwę masy rybnej o grubości ok. 1 centymetra, posypać zieleniną i zwinąć za pomocą papieru. Przenieść klops do formy uprzednio wysmarowanej tłuszczem i wysypanej tartą bułką. Piec w dobrze nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !