Sposób przygotowania

Jaja rozbij do naczynia i zoztrzep widelcem dodając wodę i trochę soli. Na patelni podduś pokrojona dymkę. Wymieszaj z mięsem. Przypraw. Usmaż omlety z obu stron. Gdy będą prawie gotowe, na połowę nałóż dymkę, przykryj drugą połową, przyduś i jeszcze chwilę smaż.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    fajny
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    lubie taki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    ooo coś nowego, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !