Sposób przygotowania

Ze słoniny na patelni wytopić smalec. Przyprawić \"warzywkiem\", pieprzem, pieprzem ziołowym i ziołami prowansalskimi. Przelać do naczynia i poczekać aż ostygnie. Do takiego smalcu można również dodać pokrojoną w kostkę cebulkę by się podsmażyła.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    uwielbiam domowy smalec!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Genialne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Mniam, czasem robię podobny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    domowy smalec jest najlepszy!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    domowy smalec jest najlepszy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    musze sprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam domowe smalczyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !