Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz jajeczny z grzybami i kapustą

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 150 g
jajko 1 szt.
grzyby 50 g
tłuszcz 10 g
sól
inne przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: farsz jajeczny z grzybami i kapustą

ugotować kapustę, ostudzić, odcisnąć i posiekać. Grzyby drobno pokroić i dusić na tłuszczu do odparowania wody. Jajo ugotować na twardo, ostudzić, obrać i posiekać. Połączyć wszystkie składniki, dodać przyprawy i wymieszać. Pod koniec duszenia można dodać do grzybów cebulę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

motomaniak 25.06.2011 11:45
mniam
ilka_86 21.06.2011 21:14
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak