Sposób przygotowania

Chałwę ,żółtka i cukier oraz mleko zmiksować , dodać po chwili żelatynę rozpuszczoną w niewielkiej ilości wody i zmiksować po raz kolejny , ubitą śmietanę na sztywno dodać do chałwy , ubić chwilkę . Wykładamy do pucharków albo salaterek , na wierzch wykładamy kawałki bezy i posypujemy do dekoracji orzechami poszatkowanymi , zostawiamy do stężenia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    musiał pewnie smakować dobrze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    swietnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !