Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz jajeczny z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2 szt.
grzyby 150 g
tłuszcz 5 g
sól
inne przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: farsz jajeczny z grzybami

świeże grzyby np.: pieczarki oczyścić, pokroić drobno i dusić na tłuszczu do odparowania wody. Przez ten czas ugotować jajka na twardo w wodzie ze szczyptą soli. Grzyby dodać do posiekanych jaj, doprawić do smaku- wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak