Składniki:
ser pecorino starty | 75 gram |
żółtko jajek | 1 szt |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
oliwa | 3 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
chilli | |
sól | |
pieprz | |
bazylia świeża | |
bakłażan | |
bazylia | 2 łyżki |
ser ricotta | 20 (tarty) |
ser pecorino starty | 75 gram |
żółtko jajek | 1 szt |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
oliwa | 3 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
chilli | |
sól | |
pieprz | |
bazylia świeża | |
bakłażan | |
bazylia | 2 łyżki |
ser ricotta | 20 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: