Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka letnia z kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
młode marchewki 4 sztuki
jajko ugotowane na twardo 2
młode cebulki 1 pęczek
sos
śmietana 20 dag
sól
musztarda 1 łyżka
kapusta młoda

Przepis i sposób przygotowania na: surówka letnia z kapusty

Kapustę poszatkować. Wszystkie warzywa starannie wypłukać, pokroić. Jajka pokroić w kostkę. Przygotować sos: wszystkie składniki sosu bardzo dokładnie wymieszać. Warzywa wymieszać z sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak