Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podgrzybki z grila

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podgrzybki 1 kg
bułka 10 kromek
olek 2 łyżki
cebula 5 szt.
kiełbasa 40 dag
bazylia
tymianek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: podgrzybki z grila

Grzyby oczyścić, wymyć, oddzielić kapelusze od trzonków. Sparzyć grzyby w gotującej osolonej wodzie, osączyć na sicie. Cebulę pokroić na ćwiartki, kiełbasę w plasterki. Nadziewać na szaszłykowe patyczki na przemian: kawałki bułki, grzyby, cebulę i kiełbasę. Posmarować olejem, oprószyć solą, pieprzem i ziołami. Opiekać na grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernadetta2 07.05.2012 18:33
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak