Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pręga wołowa z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 1
pietruszka 1
seler 1
por 1
cebula 1
czosnek 2ząbki
papryka 2strąki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pręga wołowa z papryką

Mięso umyć ,osuszyć,posolić,popieprzyć i dobrze podsmażyć na oliwie lub margarynie .Obrać jarzyny ,duża cebulę i czosnek rozdrobnić i dodać do mięsa ,dolewajac szklanke wody i dodając pokrojoną w paseczki paprykę.Lekko poddusić ,dodać po chwili 1lwody i gotować ok .2godz .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maniek2 17.01.2012 09:11
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak