Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz mięsno-pieczarkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 25dag
groszek puszka
olej sojowy 4łyżki
kostka rosołowa
sól
pieprz
wieprzowina 25dag (chuda)

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz mięsno-pieczarkowy

Umytą wieprzowine pokroić w paski.W naczyniu rozgrzać 4 łyżki oleju,włożyć mieso ,smażyć 6minut .Pieczarki umyte obrać,pokroić na niewielkie części ,dodać do mięsa .Groszek osączyć i dodać do mięsa .Dusić 10min.pod przykryciem.Dodac kostkę rosołową ,przyprawy i zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Teresa19 19.09.2011 16:05
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak