Sposób przygotowania

Jabłko obieramy ze skórki, kroimy w kawałki, a następnie dusimy na małym ogniu w niewielkiej ilości wody. Kiedy zrobi się papka dodajemy kleik ryżowy (3 łyżki) i sok jabłkowy (5 łyżek).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    dla dzieci fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszniuśkie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    ekstra
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !