Sposób przygotowania

Ogórek obrać, przekroić wzdłuż na ćwiartki i pokroić w słupki. Rozgrzać w rondlu olej, włożyć pokrojony ogórek, przyprawić solą, pieprzem i papryką.
Cebulę obrać, pokroić najpierw w ćwiartki, a później jeszcze na pół i dodać do ogórka. Dusić pod przykryciem 30 minut.
Obrane pomidory pokroić tak jak cebulę, włożyć do rondla i dusić 5 minut/ Na koniec dodać kwaśną śmietanę oraz posiekany koperek, wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    nie jadłam pewnie smaczne!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    nie jadłam pewnie smaczne!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !