Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SURÓWKA Z SELEREM I RZEŻUCHĄ

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzeżucha 15 dag.
seler 15 dag.
Kwas cytrynowy Prymat - do smaku
jabłka 20 dag.
sól - do smaku
cukier - do smaku
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA Z SELEREM I RZEŻUCHĄ

Rzeżuchę posiekać na drobno. Selera oczyścić, zetrzeć na tarce na bardzo drobno.
Do selera dodać kwasek cytrynowy, wlać olej.
Jabłka obrać, zetrzeć na tarce i dodać razem z rzeżuchą do selera.
Surówkę przyprawić pieprzem i solą.

SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 08.04.2011 16:25
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak