Sposób przygotowania

Mięso połączyć i zmielić. Cebulę obrać, posiekać drobno. Czosnek utrzeć z solą. Do mięsa dodać cebulę, czosnek utarty z solą, sól, pieprz oraz majeranek oraz 2 łyżki wody. Wyrobić.

Do przesianej na stolnicę mąki dodać sól, wlać wodę, wbić jajko. Zagnieść ciasto.
Cienko rozwałkować, wykrajać kwadraty, na środek nakładać farsz, pozlepiać brzegi. Gotować w słonej wodzie. SMACZNEGO !!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra przepis, podoba mi się
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra przepis, podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !