Składniki:
bulion drobiowy | 4 kostki |
mięso na gulasz | 300 g |
cebula | 1 szt |
kapusta biała | 900 g |
marchew | 1 szt |
pieczarki | 200 g |
olej | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
kiełbasa śląska | 1 |
koper świeży | 2 łyżki |
pieprz |
bulion drobiowy | 4 kostki |
mięso na gulasz | 300 g |
cebula | 1 szt |
kapusta biała | 900 g |
marchew | 1 szt |
pieczarki | 200 g |
olej | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
kiełbasa śląska | 1 |
koper świeży | 2 łyżki |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: