Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka z fasolką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1
fasola biała z puszki 1
por 12-15 cm
ogórek kiszony 4 duże
majone 2-4 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
pieprz do smaku
czosnek 1-2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka z fasolką

Fasolki odcedzamy z zalewy i przemywamy wodą. Pora kroimy na pół i na cienkie paseczki; ogórka na 4 i również cienko. Czosnek przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, dodajemy majonez i doprawiamy przyprawami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak