Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka łososiowo-patisonowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż brązowy 1 woreczek
natka pietruszki
patisony marynowane 3 szt
kukurydza w puszce 1/2 szt
Pieprz biały mielony Prymat
oliwa
łosoś wędzony 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka łososiowo-patisonowa

Ryż gotujemy w słonej wodzie studzimy .Dodajemy do niego kukurydzę ,porwanego łososia , natke pietruszki i pokrojone patisony . Kropimy oliwą i lekko mieszamy Doprawiamy do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mirka-Ludomila 12.04.2011 09:21
ślicznie wygląda, kolorowo i zachęcająco do spróbowania
Małgorzata113 08.04.2011 07:59
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak