Sposób przygotowania

Umyte żołądki podsmażyć na margarynie (lub innym tłuszczu). Zalać wodą. Dodać liść laurowy i ziele angielskie. Dusić około 30 min.
marchew umyć, pokroić w kostkę, dodac do żołądków. podlac wodą, dusić aż zmięknie.
Kiedy składniki gulaszu będą miękkie, wsypać posiekaną natkę pietruszki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takiej potrawy nie robiłam,ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo interesujący przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam gulasze :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszny gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !