Sposób przygotowania

Przygotuj dressing - w słoiczku wymieszaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, angosturę oraz sól, pieprz i cukier.

Gruszkę umyj i pokrój w plastry (wytnij nasiona). Rukolę razem z plastrami gruszki układaj na talerzach. Dodaj porwaną na kawałki mozzarellę. Sałatkę posyp kiełkami słonecznika oraz koperkiem. Na suchej patelni upraż orzeszki piniowe. Posyp nimi sałatkę. Tuż przed podaniem polej dressingiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    świetny pomysł
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    lekka i pożywna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pieknie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !