Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pulpeciki z dorsza

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kejzerka 1/2 sztuka
jajko 1 sztuka
cebula 1/2 sztuka
mąka 1 łyżka
sól
filet z dorsza 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki z dorsza

Lekko zamrożone filety, namoczoną bułkę i cebulę przepuszczamy przez maszynkę do mięsa. Dodajemy jajko, doprawiamy i formujemy pulpeciki. Obtaczamy je w mące i wrzucamy na osolony wrzątek na około 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka_B 10.04.2011 12:07
Przymierzam się właśnie do zrobienia rybnych pulpecików...
Olaa 09.04.2011 22:16
mniammm
agnieszka214 09.04.2011 16:08
smaczne
iwa643 09.04.2011 07:29
fajne
ronald88 08.04.2011 14:28
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak