Sposób przygotowania

Olej wymieszać z sokiem z cytryny i doprawić solą i cukrem.Z kapusty usunąć wierzchnie liście i drobno poszatkować.W czasie krojenia,kapustę łączyć z przyprawionym olejem.Obraną cebulę i jabłko drobno posiekać i dodać do kapusty.Wymieszać surówkę z sokiem z buraków,dodać obrany i starty na drobnych oczkach burak.Doprawić w razie potrzeby cukrem,solą i sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    coś nowego
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze nie próbowałam ale warto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny przepis:}
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Lubię takie surówki
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    bardzo ciekawa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny dodatek do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !