Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz panierowany

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ocet 3 dkg
smalec 15 dkg
mąka pszenna 5 dkg
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 13 dkg
sól do smaku
dorsz 1.50 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz panierowany

Wypatroszoną rybę wy porcjować,skropić octem, posolić, obtoczyć w mące, maczać w rozbitym jajku i panierować w bułce tartej po czym smażyć na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 27.02.2012 11:21
mniam
Justa32 29.12.2011 00:44
super rybka
KasiaK90 02.09.2011 17:12
pyszna rybka
monika154 13.08.2011 11:19
mniam mniam
marzencia2007 01.08.2011 18:08
rewelacja :) kocham dorsza!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak