Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała podlana piwem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa biała 50 dag
cebula 5 szt
piwo 1 butelka
chrzan 2 łyżeczki
musztarda 2 łyżeczki
olej do smażenia
Majeranek suszony Prymat
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Biała podlana piwem

Kiełbase podsmażyć na rumiano na oleju, dodac pokrojoną w plasterki cebulę i dalej smnażyc. Gdy cebula zmieknie podlać piwem, przykryć i dusić ok. 10 min. Dodać musztarde, chrzan i przyprawy, odczekać az sos zgęstnieje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 03.02.2014 16:16
pyszne śniadanie
fotoviderek 13.11.2013 07:13
Lubię tak podaną kiełbasą :)
rzenia15 10.11.2011 20:34
uwielbiam białą kiełbasę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak