Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bakaliowe nadzienie do naleśników

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

migdały mielone 2 łyżki
cukier puder 2 łyżki
rum 2 łyżki
mleko 2 łyżki
orzechy włoskie 2 mielone
rodzynki 2 (posiekane)

Przepis i sposób przygotowania na: Bakaliowe nadzienie do naleśników

Wszystkie składniki dokłądnie mieszamy (ucieramy). Farszem smarujemy naleśniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tonia 05.11.2011 15:55
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak