Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekamka z mięsem
Do naczynia żaroodpornego włożyć makaron, polać mięsnym sosem. Posypać tartym serem. Zapiekać ok. 15-20min. Gotowe danie posypać zieleniną.
makaron | 20 dag |
mięso | 20 dag |
olej | 1 łyżka |
sól do smaku | |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 0,3 szt |
cebula biała | 2 szt |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
tłuszcz | 1 łyżka |
śmietana | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: