Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cytrynowo-ziołowa marynata do baraniny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

skórka z cytryny 2 łyżki
sok z cytryny 8 łyżek
czosnek 2 ząbki
oliwa 1/8 l
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowo-ziołowa marynata do baraniny

Ścieramy skorkę z cytryny i mieszamy z sokiem cytrynowym, dodajemy zioła, zgnieciony czosnek. Całość zalewamy oliwą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak