Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Borówki ze smietaną

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

borówki 0,5 kg
śmietana 0,25 lita
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Borówki ze smietaną

Przebrane borówki wstawić w kamiennej miseczce na godzinę do średnio gorącego piekarnika. Gdy znać, że borówki się już upiekły, wyjąć, wysypać na salaterkę, osłodzić dużo cukrem. Gdy wystygnie wlać śmietanę i podać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata72 09.04.2011 14:19
dobre, lubię borówki
halinka1011 07.04.2011 11:22
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak