Sposób przygotowania

Udka umyć, natrzeć oliwą, poprzekładać pociętą w plastry cebulą i czosnkiem. Odstawić na ok. godzinę do lodówki. Po tym czasie odrzucić cebulę i czosnek, posypać przyprawą do kurczaka i wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na 1,5 godziny. Podawać z surówkami i ziemniakami/frytkami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    ale chrupiące
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    moje ulubione
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    rumiane, mniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    klasyka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    jakie chrupiące :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takiego kurczaka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cebula333

    smaczne udko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pyszny obiadek
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczne udko
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne udko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !