Sposób przygotowania

Ryż gotujemy na sypko, studzimy. Mięso kroimy w kostkę (taką grubszą) paprykę w drobniejszą kostkę. Ryż, mięso, paprykę, kukurydzę i posiekaną zieleninę mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku. Podajemy dobrze schłodzone.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    nieźle
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    kocham sałatki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajne na imprezkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !