Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowo-kukurydziana

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skrzydełko od kurczaka
pieczarki 20 dag
kukurydza w puszce
ziemniaki 4 szt
marchewka 1 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna
śmietanka 12-procentowa

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowo-kukurydziana

Na 2 litry wody kładziemy skrzydełko i pokrojone ziemniaki i marchew Gotujemy dodajemy kucharka . Pod koniec gotowania dodajemy kukurydze i pokrojone pieczarki .Zaciągamy śmietanką .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 18.10.2011 15:14
mniam ;)
stokrotka 29.06.2011 06:56
lubię zupki
ronald88 07.04.2011 19:41
lubie taka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak