Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewana bułeczka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości 30 dag
cebula biała 1 szt
bułka 1 szt
pomidor 1 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana bułeczka

Schab gotujemy .Kroimy na kawałki i podsmażamy z cebulką na oliwie .Doprawiamy kucharkiem i pieprzem .Bułkę świeżą przecinamy na pół wydrążamy środek i nakładamy podsmażone mięsko ja dodaje jeszcze parę warzyw pomidor ,ogórek czy patison fajnie smakuje .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 24.08.2011 09:52
super
Ewa/kalapurtka 07.08.2011 19:29
pyszne
Mirka-Ludomila 17.07.2011 17:37
śliczna , kolorowa
Smakosz6 10.07.2011 10:52
mmmmmmmmmmmmmmm
Gosia40 07.04.2011 10:34
super wygląda!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak