Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuszczamy- najlepiej w kąpieli wodnej.
śmietanę ubijamy razem z aromatem waniliowym- dodajemy do niej stopniowo rozpuszczoną czekoladę- ciągle ubijając.
Masę przekładamy do niewielkich szklaneczek lub kubków plastikowych i wkładamy do lodówki.
Owoce miksujemy z cukrem pudrem.
Mus wykładamy na kleks sosu truskawkowego- przyozdabiamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa78

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    palce lizać!
  • 4
    original
    Opublikowano

    iza15

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    rewelacja!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Pyszne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    pychota robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    pyszności :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    wow
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Biała czekolada jest fantastyczna do przygotowywania deserów :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !